3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Μετά τις μάσκες για ανθρώπους με προβλήματα ακοής χαρίζει νυφικά σε νέα ζευγάρια! Η Όλγα Καραβερβέρη μιλάει στο usay.gr

Από τα μέσα Μαρτίου, οπότε και ξεκίνησε ο εφιάλτης της πανδημίας, o Oίκος Καραβερβέρη, που  δραστηριοποιείται σχεδόν 50 χρόνια στο χώρο του γάμου ,της βάφτισης και της υψηλής ραπτικής , αποφάσισε να  δηλώσει παρών στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Η γραμμή παραγωγής της εταιρείας άλλαξε και στράφηκε στη δημιουργία υφασμάτινων βαμβακερών  μασκών  κατάλληλων για χρήση από τους πελάτες της .

«Θέλαμε  με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουμε  -ειδικά τις πρώτες μέρες – τους φίλους και τους συνανθρώπους μας ,χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία μας. Αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε τις μηχανές μας και ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα ασφαλείας , να δειγματίσουμε μάσκες με κατάλληλα υλικά.

Το εγχείρημα βρήκε ανταπόκριση  εξηγεί  στο usay.gr  η Όλγα Καραβερβέρη  ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και επισημαίνει ότι στη  συνέχεια ήρθανε αντιμέτωποι με προκλήσεις τέτοιες που τους έκαναν να χρησιμοποιήσουν  ακόμη περισσότερα μέσα.

Η Ιωάννα Καραβερβέρη που δραστηριοποιείται   και εκείνη έντονα στην οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας αναλάβει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια τη διοργάνωση πολυτελών εκδηλώσεων  (JK Events) έλαβε ένα μήνυμα από μια κοπέλα με προβλήματα ακοής και έγραψε στα socialmedia :

«Το προηγούμενο Σάββατο δέχθηκα ένα πολύ όμορφο μήνυμα από την Kyriaki , που κατοικεί στο Λονδίνο.  Ανήκει στην ομάδα ανθρώπων με χάρισμα ( έτσι εγώ θέλω να αναφέρομαι στα άτομα με μορφή αναπηρίας – η Κορινα είναι κωφή). Με ρώτησε εάν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μάσκα με διαφάνεια ώστε όλοι να έχουν δικαίωμα στην επικοινωνία . Ήδη από εχθές το μεσημέρι την έχουμε βγάλει  στη παραγωγή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς το βρήκα φοβερά σπουδαίο να κάνουμε κάτι, ώστε να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην επίλυση του τρόπου επικοινωνίας ”

Οι επικεφαλής του Οίκου Καραβερβέρης έβαλαν κάτω τις γνώσεις τους και σχεδίασαν μια διάφανη μάσκα που βοηθά τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής αλλά και εκείνους που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Την ίδια ώρα όλη η ομάδα έχει πέσει πάνω στους γάμους του επερχόμενου καλοκαιριού λέγοντας μας χαρακτηριστικά ότι :

«Οι γάμοι μας δεν ακυρώθηκαν απλά μεταφέρθηκαν. Ο χρόνος θα συμπιεστεί αλλά θα καταφέρουμε  και πάλι να δούμε τις νύφες μας να λάμπουν από ευτυχία . Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ο Οίκος Καραβερβέρη πήρε μια γενναία απόφαση,  γεμάτη αλληλεγγύη και ανθρωπιά . « Επειδή καταλαβαίνουμε ότι τα οικονομικά πολλών ανθρώπων ανατρέπονται αυτή την εποχή θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των νέων ζευγαριών και να χαρίσουμε 300 νυφικά φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά». Σε συνεργασία με συλλόγους θα χορηγήσουμε νυφικά σε νέα ζευγάρια για να κάνουν το γάμο των ονείρων τους . Τα καταστήματα σε Κολωνάκι και Ελευσίνα άνοιξαν και  ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα ραντεβού .

«Αυτό που έχει σημασία να ξέρει ο πελάτης είναι ότι τον περιμένουμε με ασφάλεια και διάθεση να τον εξυπηρετήσουμε και να βοηθήσουμε από το δικό μας μετερίζι να  περάσουμε μαζί τη δύσκολη αυτή συγκυρία» δηλώνει στο usay.gr  η Όλγα Καραβερβέρη.