ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τον καύσωνα βροχές και δυνατοί άνεμοι – Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη, με τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες να δίνουν τη θέση τους στη βροχή και τον δυνατό αέρα.

Λόγω των ανέμων, έπεσαν δέντρα σε Χαριλάου, Τούμπα, Καλαμαριά, αλλά και στην περιοχή των Αγίων Πάντων. Δέντρο που έπεσε στη Χαριλάου, προκάλεσε ζημιές σε τζαμαρία καφετέριας. Χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην Άσσηρο και στη Χρυσαυγή Λαγκαδά.

Εξάλλου, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Τούρτας δύο δέντρα που έπεσαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης και έξω από το Άδενδρο στο δήμο Χαλκηδόνος, είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία των τρένων από και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr δύο από τα δέντρα έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Καλλιδοπούλου στην περιοχή του Φαλήρου, λόγω των ξαφνικών ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ΙΧ, αλλά και να δημιουργηθούν προβλήματα στα ρεύματα κυκλοφορίας.

Επιπλέον, έχουν σημειωθεί πτώσεις στην περιοχή της Πυλαίας, της Καλαμαριάς, αλλά και στη δυτική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στους Αγίους Πάντες.