ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετανιωμένος δήλωσε ο 48χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφό του

Μετανιωμένος δήλωσε για την πράξη του ο 48χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Έχω μετανιώσει. Δεν περίμενα να την χτυπήσω τόσο άσχημα. Δεν ήθελα να την στείλω στο νοσοκομείο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά την εμφάνισή του με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και ενώ είχε σπεύσει να εξαφανισθεί για δύο ημέρες μετά την αποτρόπαιη πράξη του. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πλέον η δικογραφία διαβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια στην οποία αναμένεται να απολογηθεί ο φερόμενος ως δράστης.

Ο άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ο 48χρονος έχει ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς. Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις, λόγω του επιθετικού χαρακτήρα του, ενώ απέκτησε συνολικά τέσσερα παιδιά. Η πρώην σύζυγός του, με την οποία ζούσαν επίσης στην Αργυρούπολη, είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού από εκείνον και μάλιστα φέρεται να την είχε μαχαιρώσει, ενώ βρισκόταν στο Άργος.

Η νεαρή κοπέλα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον κακοποιητή της, πήρε το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί και εξαφανίστηκε, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να ζει πλέον στην Ολλανδία. Με την 40χρονη είχαν σχέση λίγων μόνο μηνών, φαίνεται ωστόσο πως πολύ σύντομα ο έρωτας μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της, έχοντας υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεκάδες χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.