ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέθυσε και οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Θεσσαλονίκης!

Κινηματογραφική καταδίωξη ενός αυτοκινήτου σημειώθηκε τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Λάρισας – Βόλου, με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 63χρονος, σε κατάσταση μέθης, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί στο πρανές του δρόμου. Ο συλληφθείς εγκλωβίστηκε, χρειάστηκε η επέμβαση της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ, για να απεγκλωβιστεί και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στις 3.40 σήμερα τα ξημερώματα επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, ένας 63χρονος, κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, έχοντας προσκρούσει και στην κεντρική νησίδα ασφαλείας του Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Βελεστίνου.

Μάλιστα, κινούμενος αντίθετα επί του αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα προς Αθήνα, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη αριστερά της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στο πρανές.

Κατά τη διάρκεια της αντίθετης κίνησης του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο καθώς και εκτός αυτού, όπου συνέδραμαν περιπολικά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, περιπολικό του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας το ακολουθούσε κινούμενο κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας του, με συνεχή προσπάθεια ακινητοποίησής του.

Ο 63χρονος οδηγός του οχήματος διακομίστηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr