ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθυσμένες μητέρα και κόρη έκαναν άνω κάτω πτήση και δάγκωσαν αστυνομικό!

Οι δύο Βρετανίδες, κόρη και μητέρα, 24 και 55 ετών, επιβιβάστηκαν στην πτήση της Jet2 από το Μάντσεστερ με προορισμό την Κρήτη έχοντας μαζί τους το 1,5 έτους αγοράκι της πρώτης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είχαν αρχίσει να καταναλώνουν αλκοόλ πριν από την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος και συνέχισαν να πίνουν και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι φωνές και οι βρισιές τους αναστάτωσαν την πτήση, ενώ φέρονται να χτύπησαν και μία επιβάτιδα.

Καθώς δεν εφάρμοζαν τις συστάσεις του πληρώματος, ενημερώθηκαν οι αρχές του αερολιμένα Ηρακλείου και όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε  στην πίστα του αεροδρομίου βρίσκονταν ήδη οι αστυνομικοί και τις περίμεναν.

Όμως το επεισόδιο είχε και συνέχεια και μάλιστα εκτός ορίων. Στη θέα του περιπολικού η 24χρονη πήρε το παιδί της και επιχείρησε να διαφύγει τη σύλληψη, όμως, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη εξίσου επεισοδιακά: τους έβριζε, τους έφτυνε, τους χτυπούσε με τα χέρια και με τα πόδια, μάλιστα δάγκωσε στο χέρι και έναν αστυνομικό.

Οι δύο γυναίκες και το παιδί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα, όπου παρέμειναν σε κατάσταση αμόκ, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να τις οδηγήσουν στο ΠΑΓΝΗ, όπου και εκεί οι γιατροί δε μπόρεσαν “να τις κάνουν καλά”.

Οι δυο γυναίκες και το βρέφος επέστρεψαν στο τμήμα του αερολιμένα.