3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέτρα τώρα στα στρατόπεδα για τον κορωνοϊό

Η απώλεια ενός 46χρόνου στρατιωτικού στην Ξάνθη από κορωνοϊό έχει προβληματίσει τους συναδέλφους του. Ο 46χρόνος λένε πως είχε ως μόνο επιβαρυντικό στοιχείο στην υγεία του το αυξημένο σωματικό βάρος, ήταν δραστήριος, πολύ αγαπητός στους συναδέλφους και τους γείτονες του, παθιασμένος με τα ωδικά πτηνά και κάτοχος βραβείων, πρόσφατα παντρεμένος, και η απώλεια του λόγω του κορωνοϊού έχει προκαλέσει σοκ.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Στο χωριό του, στο πατρικό του σπίτι, εκεί που μένει η μητέρα του, οι γείτονες δεν κατάφεραν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους. Ένα περιπολικό τους κρατούσε σε απόσταση και ένα αυτοκίνητο με μεγάφωνο τους καλούσε να μένουν στα σπίτια τους.

Οι συνάδελφοι του πενθούν επίσης. Στο στρατόπεδο του Δ’ Σώματος Στρατού που υπηρετούσε έχει γίνει ιχνηλάτηση και απολύμανση.

Τι ζητούν οι στρατιωτικοί

Στο USAY.gr μίλησαν στρατιωτικοί επιθυμώντας να διατηρήσουν την ανωνυμία τους αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νίκος Παναγιωτίδης.

Αυτό που ζητούν είναι μέτρα για να μην συγχρωτίζονται στα στρατόπεδα πολλοί στρατιωτικοί ούτε να στοιβάζονται στα πούλμαν. Ο Ν. Παναγιωτίδης τόνισε μιλώντας στο USAY.gr πως είναι απαραίτητο οι Ένοπλες Δυνάμεις να έχουν το βάδισμα τους σε απόλυτο συγχρονισμό με τις ευρύτερες αποφάσεις που λαμβάνει η πολιτεία.