ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ημέρα πριν την γιορτή του Α. Βαλεντίνου σκότωσε την κοπέλα του και αυτοκτόνησε

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Καλαμάτα, όταν σε παράδρομο της οδού Φαρών βρέθηκαν να κείτονται σε μια λίμνη αίματος μια 32χρονη γυμνάστρια και ο νεαρός φίλος της.

Γύρω στις 21:00 το βράδυ, ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, καθώς το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται έντονα με αποτέλεσμα ο νεαρός, Αλβανικής καταγωγής, να βγάλει όπλο να πυροβολήσει την κοπέλα του και κατόπιν να αυτοπυροβοληθεί.

Αμέσως στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εκεί δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή ο νεαρός, ενώ η 32χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, βγήκαν από τα σπίτια τους και βρήκαν το ζευγάρι να κείτεται μες στη μέση του δρόμου. Όπως είπαν η κοπέλα αιμορραγούσε από τη μύτη, ενώ ο νεαρός από το κεφάλι. Μάλιστα ο πατέρας της 32χρονης, κατέθεσε στην αστυνομία ότι άκουσε την κόρη του να φωνάζει «μπαμπά, μπαμπά».

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή : Θάρρος News