ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε πεζή – Τραυματίες η γυναίκα και ένας αστυνομικός

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και μία γυναίκα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το τροχαίο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Σύμφωνα Το notia.gr η γυναίκα διέσχιζε τη λεωφόρο για να περάσει απέναντι. Το φανάρι που βρίσκεται στο ύψος της οδού Αγίου Αλεξάνδρου, ήταν κόκκινο για τα αυτοκίνητα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ με αναμμένες τις σειρήνες και παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη. Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν ένα ΙΧ που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έβγαζε πυκνούς καπνούς από την εξάτμιση. Η μία από τις δύο μοτοσυκλέτες έπεσε πάνω στην πεζή και την πέταξε μακριά.

Ο αστυνομικός που την οδηγούσε μαζί με τη μηχανή, κατέληξαν δίπλα στις γραμμές του τραμ. Ακολούθησε πανικός. Την ώρα του τροχαίου στο σημείο βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι είχαν βγει για βόλτα στον παραλιακό πεζόδρομο. Το ασθενοφόρο έκανε αρκετή ώρα να φτάσει στον τόπο του τροχαίου.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο. Η γυναίκα τραυματίστηκε πιο ελαφρά.