ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Μήνυσε καθηγήτρια και διευθύντρια σχολείου επειδή έκαναν rapid test στην κόρη του!

Αντιμέτωποι με την οργή γονέα μαθήτριας 12 ετών βρέθηκαν η υπεύθυνη για θέματα Covid Γυμνασίου στον Αλμυρό και η διεύθυνση του σχολείου, όταν κλήθηκαν να διαχειριστούν την κατάσταση μετά την εμφάνιση θετικού κρούσματος και ακολούθησαν το πρωτόκολλο ασφαλείας για την πανδημία, ζητώντας rapid tests από όλα τα παιδιά του τμήματος.

Ένας από τους γονείς όταν ενημερώθηκε το μεσημέρι για το rapid test απευθύνθηκε μαινόμενος στο σχολείο και έλεγε ότι θα καλέσει τα κανάλια, γιατί έγινε ενώ δεν συναινούσε!

Ο διαμαρτυρόμενος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», μετέβη και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για να εκφράσει τις αντιρρήσεις του, ενώ πέρασε και το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού καταθέτοντας μήνυση κατά της υπεύθυνης του σχολείου για τα θέματα Covid και παντός υπευθύνου για διενέργεια ιατρικής πράξης σε ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση γονέα.

Η Εισαγγελία Βόλου ενημερώθηκε για τη μηνυτήρια αναφορά και ζήτησε να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αυτοφώρου, αλλά και να της διαβιβαστεί η δικογραφία για τις περαιτέρω ενέργειες.

Έτσι, λίγες ώρες μετά ο αρνητής του κορωνοϊού έτρεχε να ανακαλέσει τη μήνυση.