ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημόσυνο Παντελή Παντελίδη: 40 ημέρες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του (φωτο)

Σαράντα ημέρες πέρασαν από το ξημέρωμα εκείνης της ημέρας που ο Παντελής Παντελίδης άφηνε την τελευταία του πνοή στην στροφή της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη πραγματοποίησε επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

Στη μνήμη του η οικογένειά του είχε απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παραστεί στο μνημόσυνο στις 10.00 γο πρωί της Κυριακής. Απλοί πολίτες, αλλά και επώνυμοι της ελληνικής σόου μπιζ βρέθηκαν στον ιερό ναό, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια Παντελίδη.

Η Αθηνά Παντελίδη βρισκόταν από νωρίς στην εκκλησία μαζί με τον μικρό αδερφό του τραγουδιστή Νίνο, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν ο Σταύρος Παντελίδης μαζί με τον μεγάλο αδερφό του τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, επιλέγοντας να μπουν από την πίσω πόρτα της εκκλησίας.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης, με τον πόνο και την θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια τους, οι γονείς του 32χρονου τραγουδιστή βγήκαν από την εκκλησία, προκειμένου να κατευθυνθούν στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, εκεί όπου από τις 20 Φεβρουαρίου, αναπαύεται ο γιος τους.

Φίλοι του Παντελή Παντελίδη έσπευσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου, βάζοντας στη διαπασών τα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο του.

Χθες αργά το βράδυ ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το ιδιαίτερο μνημόσυνο για τον αδελφό του γράφοντας


 

Την ίδια στιγμή νέες διαστάσεις αποκτά η υπόθεση του θανάτου του τραγουδιστή με την οικογένεια του να θέλει διακαώς να μάθει τα ακριβά αίτια του δυστυχήματος.

Οι γονείς του αδικοχαμένου 32χρονου τραγουδιστή, όσο και οι δυο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ (Φρόσω και Μίνα), έχουν ορίσει δικούς τους δικηγόρους και πραγματογνώμονες, με την μεριά Παντελίδη να υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε το τζιπ ο τραγουδιστής, και τις δυο κοπέλες να αρνούνται κατηγορηματικά (μέσω των δικηγόρων τους) ότι εκείνες βρέθηκαν στο τιμόνι.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του Παντελή ετοιμάζεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να καταθέσει μηνύσεις κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού και του κατασκευαστή-συντηρητή του μοιραίου στηθαίου και του κιγκλιδώματος στο οποίο προσέκρουσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.