ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοίραζε φωτογραφίες 14χρονης συμμαθήτριάς του! Έβαλε το κεφάλι της σε γυμνό σώμα άλλης γυναίκας

Στο «στόχαστρο» ενός συμμαθητή της, ο οποίος μοίρασε σε άλλα παιδιά παραποιημένες φωτογραφίες από το προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας το κεφάλι της σε γυμνό σώμα άλλης γυναίκας, βρέθηκε μία 14χρονη μαθήτρια στην Ορεστιάδα, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο ενός συμμαθητή της

Μάλιστα, ένας συμμαθητής της έστειλε τις επίμαχες φωτογραφίες στην 14χρονη συνοδεύοντάς τις με το ειρωνικό σχόλιο «Το ξέρεις πως είσαι εσύ έτσι; Το ξέρεις πως αν σε ανεβάσει κάπου τελείωσες, έ;», σύμφωνα με το radioevros.gr.

Ταραγμένο το κορίτσι, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι κατέφυγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν την διαπόμπευση του παιδιού τους.

Ωστόσο, ο συμμαθητής της που είχε παραποιήσει τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή επεξεργασίας, αντιλήφθηκε ότι θα είχε μπλεξίματα και επικοινώνησε με την 14χρονη ζητώντας συγνώμη, ισχυρίστηκε ότι το έκανε για… πλάκα και την διαβεβαίωσε ότι τις διέγραψε από το κινητό του. Όμως, παραμένει άγνωστο σε πόσους συμμαθητές τους έχει μοιραστεί το παραποιημένο υλικό.