ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μόλις τελειώσει όλο αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι» ξεσπά για όσα γράφονται ο πατέρας των παιδιών στην Πάτρα!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε με τον 30χρονο πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, ο οποίος ξεσπά για όλα όσα βιώνει.

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει» λέει.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί πως η περιπέτειά του δεν θα τραβήξει για πολύ ακόμα. «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θα αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει.

Ως πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και καλλιτέχνης – τραγουδιστής, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει και κυρίως τον αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση» τονίζει στο pelop.gr.

Στενός φίλος του 30χρονου, είχε μιλήσει στον Alpha για τις τελευταίες σκέψεις του πατέρα. Αποκάλυψε ότι δεν ζει στο ίδιο σπίτι με την 33χρονη, αλλά ακόμα και σήμερα όπως του έχει εκμυστηρευτεί πιστεύει πως δεν έβλαψε τα παιδιά. «Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ’» συμπληρώνει.