ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοσχάτο: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του 50χρονου λογιστή

Για έναν δραστήριο άνθρωπο, που αγαπούσε τη ζωή και ήταν ευγενικός, τίμιος και καλός οικογενειάρχης έκαναν λόγο η μητέρα και οι συγγενείς του 50χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” επισκέφθηκε την πατρίδα του, τις Σπέτσες.

“Δεν το περίμενα αυτό από τον Νίκο. Ήταν δραστήριος, ζωντανός, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πριν δέκα μέρες που μιλήσαμε, μου είπε ότι ένιωθε ένα πλάκωμα στο στήθος. Πιεζόταν. Ίσως να τον απειλούσε και η 47χρονη”, είπε η μητέρα του 50χρονου, ξεσπώντας σε κλάματα.

Πρόσθεσε ότι ο γιος της ήταν αγαπητός σε όλο το νησί και πως είχε δημιουργήσει μια πολύ καλή οικογένεια. Η θεία του από την άλλη σημείωσε ότι δε γνώριζαν τίποτα για τα επαγγελματικά του προβλήματα και δεν περίμεναν ποτέ να κάνει κακό στον εαυτό του.

Η μητέρα του 50χρονου μέσα από την εκπομπή έκανε επίσης έκκληση στη σύζυγό του, να επικοινωνήσει μαζί της για να κανονίσουν για την κηδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος είπε στην 47χρονη όταν εκείνη του ζητούσε πίσω τα λεφτά της, ότι τα είχε πάρει η σύζυγός του, η οποία τον είχε εγκαταλείψει και είχε επιστρέψει στην πατρίδα της.

Η αποκάλυψη Κουσουλού για τη σύζυγο

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού, η γυναίκα επικοινώνησε ήδη με τον δικηγόρο Αλέξη Αθανασόπουλο, ώστε να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας.

Επίσης μέσω του δικηγόρου της αρνήθηκε ότι πήρε τα χρήματα του συζύγου της και ότι επέστρεψε στην Αλβανία, ενώ ζήτησε από όλους να είναι προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν πίσω δύο παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Έκανε τέλος γνωστό ότι θα επικοινωνήσει με την οικογένεια του 50χρονου για τα διαδικαστικά της κηδείας.