3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μου κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό!» Σοκαριστικές μαρτυρίες θυμάτων κακοποίησης από συζύγους!

Η Μαρίνα παντρεύτηκε τον μορφωμένο καλλιτέχνη δυνάστη της. Τη χειραγωγούσε, αλλά ποτέ δεν είχε φτάσει στη σωματική κακοποίηση, μέχρι το βράδυ που λίγο έλειψε να την σκοτώσει.

«Αυτός είχε ήδη ένα μαχαίρι οπότε απλά ήρθε από πίσω μου και με μαχαίρωσε στον λαιμό… χωρίς προειδοποίηση, χωρίς κάποια βία.. ήρθε απλά και με μαχαίρωσε κατά μήκος της καρωτίδας… εγώ αυτό που έκανα, κράταγα τον λαιμό μου και του έλεγα τι κάνεις. Δηλαδή δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς κάνει. Με έπιασε από τον λαιμό, με πέταξε στο πάτωμα και ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με πνίγει. Με κοίταγε στα μάτια και με έπνιγε. Κλώτσαγα, προσπαθούσα να ξεφύγω…» περιγράφει.

Η Μαρίνα περίπου τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε σήμερα ζει κάπου στο εξωτερικό με εμφύτευμα καρωτίδας και προσπαθεί να σταθεί δυνατή για να συνεχίσει τη ζωή της.

Ένα ακόμη θύμα αυτής της παράλογης βίας είναι η Ελένη.

«Με χτυπούσε χωρίς λόγο. Με το παραμικρό νευρίαζε, μου έσκιζε τα ρούχα. Δεν του άρεσαν τα ρούχα που φορούσα. Επειδή εργαζόμουν σε μία υπηρεσία ερχόταν δημιουργούσε προβλήματα και στην υπηρεσία. Η τελευταία φορά που ήταν καταλυτική που με χτύπησε, ήρθε με βρήκε ένα από τα παιδιά μου αιμόφυρτη, χτυπημένη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις …οπότε εκεί ήταν και το τέλος» είπε με τρεμάμενη φωνή.