ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπαράζ» κλοπών μοτοσικλετών σε Καλαμάτα, Σύρο, Σαντορίνη και Μύκονο!

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, καθώς έκαναν βόλτα με μοτοσικλέτα, την οποία είχαν κλέψει!

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθησαν και τέσσερις γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τα μέρη του ποδηλάτου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ο οποίος είχε καταγγείλει την κλοπή, ενώ οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Βόλτα με κλεμμένη μοτοσικλέτα έκαναν και δύο νεαροί αλλοδαποί ηλικίας 20 και 25 χρόνων, στη Σαντορίνη, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Οι δράστες εντοπίστηκαν  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας που βρήκαν στην κατοχή τους το κλεμμένο δίκυκλο, συνελήφθησαν και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στην χώρα τους.

Η ίδια διαδικασία επιστροφής κινήθηκε και για έναν 54χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας να οδηγεί κλεμμένο μοτοποδήλατο στη Μύκονο, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα.

Στο μεταξύ, στην εξιχνίαση της κλοπής ενός ποδηλάτου από την ιδιωτική αποθήκη ενός Έλληνα στη Σύρο έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης, οι οποίοι συνέλαβαν τους δράστες, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 62 και 22 χρόνων που είχαν αποσυναρμολογήσει το δίκυκλο.