ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, δυσκολίες και σε Αττική Οδό

Με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το απόγευμα της Δευτέρας (20/11). Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Ειδικότερα, σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται το απόγευμα στον Κηφισό, με τα οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα τόσο στην κάθοδο όσο και στην άνοδο.

Όπως φαίνεται στον χάρτη, στο καθοδικό ρεύμα της Αθηνών-Λαμίας τα προβλήματα εντοπίζονται από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και την Αχαρνών, ενώ στο ανοδικό τα οχήματα κινούνται σημειωτόν από την Παραλιακή μέχρι και τη Λιοσίων.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, από το ύψος της Αθηνών-Λαμίας μέχρι τη λεωφόρο Πεντέλης.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και για τους οδηγούς που κινούνται στην Κηφισίας. Η κίνηση έχει χτυπήσει «κόκκινο» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με την ενημέρωση (και) της Τροχαίας.

Επίσης, θέματα υπάρχουν στην Αλεξάνδρας, την κάθοδο της Μεσογείων, την Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στο ύψος της Καισαριανής, στην άνοδο της Συγγρού, στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από τον Άγιο Κοσμά μέχρι την Καλαμακίου, αλλά και στη Βάρης-Κορωπίου στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στο ύψος της Βάρης.

Όσον αφορά την «καρδιά» του κέντρου της Αθήνας, στο κόκκινο βρίσκονται Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας (στην άνοδο) και Βασ. Κωνσταντίνου (στην κάθοδο).