ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με αγνοούμενο συνταξιούχο! Εξαφανίστηκε μαζί με το σκύλο του!

«Είχε την κατσαρόλα με το φαγητό έτοιμο, δεν ήταν προμελετημένο ότι εκείνη την ημέρα θα έφευγε από το σπίτι. Είχε αφήσει κάποια προσωπικά του αντικείμενα στην κρεβατοκάμαρα. Εάν ήταν να πάει κάπου για να περάσει καλά, θα τα είχε πάρει μαζί του. Μόνο τα κινητά του λείπουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του αγνοούμενου Βασιλική Τάχατου.

Μιλώντας για το δέσιμο που είχε με τη σκυλίτσα του και την αγωνία των δυο παιδιών του, είπε: «Από τότε που πήρε σύνταξη και μετά, δέθηκε πολύ με την Ιόλη, πήγαιναν παντού μαζί. Μας φαίνεται απορίας άξιο τι έγινε από εκεί και πέρα… Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να μάθουν που είναι ο πατέρας τους, δεν μπορούν να ησυχάσουν».

Η ίδια έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει ανώνυμα στην εκπομπή για να βοηθήσουν να βρεθεί ο άνθρωπός τους και να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους.

Η νύφη του άτυχου άνδρα Στέλλα Καραγιάννη που μένει στο ακριβώς απέναντι σπίτι, μίλησε με τον ίδιο λίγο πριν τα ίχνη του χαθούν.

«Τον είδα που έκλεινε την πόρτα του γκαράζ και τον ρώτησα πώς ήταν, επειδή ήξερα πως είχε κάποιο πρόβλημα με το πόδι του. Τον ρώτησα εάν χρειαζόταν να του πάρω κάτι και μου ζήτησε μόνο τροφή για την Ιόλη. Λίγο μετά είδαμε πως το αμάξι έλειπε και θεωρήσαμε πως είχε πάει στον γιατρό. Την επόμενη μέρα πήγαμε να ανοίξουμε για να βγει το σκυλί του και ανησυχήσαμε όταν δεν το βρήκαμε. Στύβουμε το μυαλό μας… Δεν είχε πει ότι κάπου θα πήγαινε» συμπλήρωσε.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA