3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Ιωάννας – Άννας! Ο καβγάς και η δραματική έκκληση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αδελφός και η καλύτερη φίλη της 31χρονης Ιωάννας – Άννας Νάκη, που αγνοείται από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς από τα Καμίνια Πειραιά, απευθύνθηκαν στο «Φως στο Τούνελ» σε μία απέλπιδα προσπάθεια να την εντοπίσουν.

Ο αδελφός της, μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής, αναφέρθηκε σ’ ένα καβγά μεταξύ τους, πριν τα ίχνη της χαθούν.

«Είπε στον άλλο μας αδελφό ότι δε θα ξαναέρθει. Αυτό μόνο. Εγώ ξύπνησα πέντε η ώρα κι εκείνη έλειπε. Δεν είχε πάρει τίποτα απολύτως μαζί της, ούτε ρούχα. Μόνο το κινητό και την ταυτότητά της.»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σ’ ένα παλαιότερο περιστατικό, το οποίο τους είχε ανησυχήσει.

«Στο παρελθόν έλειπε κάποιες ημέρες από το σπίτι και επέστρεψε τραυματισμένη με μία ουλή. Κάποιος της το έκανε. Είναι η χαρακτηριστική ουλή που έχει στο λαιμό της αυτή τη στιγμή η Άννα. Φοβάμαι για τη ζωή της, μήπως έχει πάθει τίποτα», κατέληξε.

Η καλύτερή της φίλη, που γνωρίζει την Άννα χρόνια, ανέφερε πως της είχε στοιχίσει πολύ ο χαμός των γονιών της.

«Είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Από τότε όμως που έχασε τους γονείς της ήταν συχνά στενοχωρημένη, γιατί σκεφτόταν τη μητέρα και τον πατέρα της. Ειδικά για τον μπαμπά της πιστεύω ότι της στοίχησε πάρα πολύ η απώλειά του, που ήταν και πιο πρόσφατη.»

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη, έκανε έκκληση σε όποιον πιθανόν την κρατά, να την αφήσει ελεύθερη:

«Εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Νομίζει ότι είναι όλοι σαν κι αυτή, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Παρακαλώ πάρα πολύ αν την έχετε στο σπίτι, να την αφήσετε. Πιστεύω ότι όλοι μέσα μας είμαστε άνθρωποι, απλώς άλλοι το δείχνουν λιγότερο και άλλοι περισσότερο».