ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με την οικογένεια «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία! Εξετάζεται το ενδεχόμενο αιμομιξίας!

Μυστήριο αποτελεί η υπόθεση της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία με την αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξετάζει και το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

Όπως είπε στο MEGA, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «το ένα παιδί είναι έγκυος» και ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας, που αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, «δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία θα ζητήσει να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί».

Ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Κορίνθου, συνελήφθη την Κυριακή για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο, ενώ κάποια στιγμή φέρεται να είπε ότι τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος κοντά στην πεθερά του, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα ο 15χρονος το απόγευμα της Κυριακής με συμβατικό όχημα της Αστυνομίας συνοδευόμενος από την 19χρονη φίλη της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» μετά από εντολή εισαγγελέα.

Το ζευγάρι μετά τις εξελίξεις και την εισαγγελική παραγγελία για έλεγχο των συνθηκών διαβίωσης στην κοινότητα είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο ελέγχου από την ΕΛΑΣ και είχε φροντίσει μέσα στη νύχτα του Σαββάτου  να φυγαδεύσει τα ανήλικα παιδιά μαζί με την μητέρα η οποία είναι γιαγιά του ενός.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας, τα οποία εκτιμάται ότι φυγαδεύτηκαν μετά την επιστροφή τους στο λαγούμι όπου διέμεναν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών έχουν επεκταθεί εκτός Κορίνθου και επικεντρώνονται σε Άρτα και Λαμία.

Η Αστυνομία παράλληλα ερευνά και τις συνθήκες γέννησης των παιδιών.