ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Να προσεύχεστε»! Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου Άγγελου που χτύπησε σοβαρά με ποδήλατο

«Θέλω μόνο την προσευχή σας και την θετική σας ενέργεια. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση του». Αυτά είναι τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του 8χρονου Άγγελου-Βαρδή, του αγοριού που τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι ενώ έκανε ποδήλατο μέσα σε σχολικό συγκρότημα. 

Όπως μας είπε, οι γιατροί επιχείρησαν μία πρώτη αφύπνιση στον 8χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε πολυήμερη καταστολή. «Άνοιξε το ματάκι του. Είναι ακόμα σε μέθη. Τα πνευμονάκια του χρειάζονται ακόμα την υποστήριξη οξυγόνου. Πλησιάσαμε στο αυτί του και του μιλήσαμε ψιθυριστά. Μας έσφιξε με το χεράκι του τα χέρια μας. Οι γιατροί μας είπαν να είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι». 

Ο ίδιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την συμπαράσταση του κόσμου ενώ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για το ιατρικό και νοσηλευτικό team του συγκεκριμένου τμήματος του ΠΑΓΝΗ.

«Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν πήγαινα στα νοσοκομεία. Η μόνη μου εμπειρία είναι από το συγκεκριμένο τμήμα. Οι άνθρωποι είναι άριστοι και υπομονετικοί να απαντήσουν στην κάθε απορία μας, στην κάθε αφελή ερώτηση μας. Άψογοι είναι και στο κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης. Ιδιαίτερα για τη μητέρα. Όλες οι μανούλες μπορούν να καταλάβουν τη θέση της. Σας ευχαριστώ όλους και το μόνο που ζητώ είναι να συνεχίσετε να προσεύχεστε για τον μικρό Άγγελο-Βαρδή. Να στέλνετε την θετική σας ενέργεια».

cretalive.gr