3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα καταγγελία για τα «καψόνια» εργοδότη σε εργαζομένους – Βίντεο ντοκουμέντο από τα… push ups!

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τουλάχιστον επτά και ίσως περισσότεροι είναι οι πρώην υπάλληλοι εταιρίας παραγωγής χυμών που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με το στρατιωτικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει ο ιδιοκτήτης της, στέλνοντάς του εξώδικα για τα… push ups, τα «καψόνια», τις αγγαρείες και τις βωμολοχίες που αναγκάστηκαν να υπομείνουν όσο εργάζονταν εκεί.

«Έκανε καψόνια και μόνο εκπαίδευση δεν γινόταν. Εγώ δεν δέχτηκα να πάω να κάνω τα push ups στην Αθήνα, δηλαδή ο άνθρωπος είναι τόσο ακραίος, που γδύθηκε μπροστά στις κοπέλες υπαλλήλους, τάχα μου ότι άλλαζε μετά από την γυμναστική, έμεινε με το μποξεράκι, με το σορτσάκι. Τόσο βρισίδι σε υπαλλήλους κατά την διάρκεια του διαλόγου δεν έχω ξανακούσει. Ακραίες καταστάσεις, τους έχει δημιουργήσει αυτό το αίσθημα του φόβου. Το ξέρετε ότι στο εργοστάσιο που έχει έβαζε τις κοπέλες, έβαζε τα κοριτσάκια που δουλεύουν εκεί 7 η ώρα να στήνονται και να βγάζουν φωτογραφίες και να του στέλνουν η μία δίπλα στην άλλη ότι είναι και δουλεύουνε» αναφέρει πρώην υπάλληλος.

Την ίδια ώρα και οι…. αποστρατευθέντες εργαζόμενοι του «στρατού του πορτοκαλιού» κινδυνεύουν να κερδίσουν την δίκη αλλά να μην χαρούν το χρώμα του χρήματος.

«Μας κάλεσε Δευτέρα, εμείς τους είχαμε δώσει περιθώριο μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή αν δεν μας πληρώσουν, φεύγουμε, και μας παίρνει το βράδυ και μας λέει αναβάλλεται για την άλλη Δευτέρα. Εμείς του λέμε δεν καθόμαστε φεύγουμε οικειοθελώς. Από ό, τι ακούω μας λέει κλέφτες, μας λέει ότι του χαλάμε τα αυτοκίνητα για να μην πληρώσει» αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενος.

«Ο τρόπος που μου μιλούσε ήταν απαξιωτικός πάντα. Ύβρεις, προσβάλλουν και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Πολύ αυστηρός, φώναζε, ούρλιαζε, Χριστούς, Παναγίες, μ**********, θα σε γ*****, δηλαδή ήταν και άλλοι βέβαια και μάλιστα άντρες ηλικίας μέχρι και 60 ετών που τους έβριζε τόσο άσχημα. Εγώ δεν μπόρεσα, κατέληξα δύο φορές στο κέντρο Υγείας με 17 πίεση» καταγγέλλει πρώην υπάλληλος.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA