3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την διπλή τραγωδία στην Ίο εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης!

Φως στα αίτια των θανάτων των δύο άτυχων αγοριών από την Ιρλανδία στην Ίο αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Οι τραγικοί γονείς παρέλαβαν τις σορούς των παιδιών τους από το Κέντρο Υγείας του νησιού, τις συνόδευσαν στο πλοίο που τις μετέφερε στον Πειραιά και στη συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου και περιμένουν απαντήσεις από τους ιατροδικαστές.

Αν και τα τραύματα του Άντριου υποδηλώνουν πως παραπάτησε με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να σκοτωθεί, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής αμέλειας, καθώς τα ποτά που κατανάλωσε ο ίδιος και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν αλλοιωθεί.

Στο μεταξύ, νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία έρχονται στη δημοσιότητα καθώς, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 18χρονος Μαξ έψαχνε για μια ημέρα τον φίλο του, Άντριου, πριν τελικά καταρρεύσει στο λιμάνι αφού έμαθε το τραγικό τέλος του συμμαθητή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μαξ επισκέφθηκε κατάστημα στην Ίο και έφτιαξε αφίσες για την εξαφάνιση του Άντριου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το βράδυ του Σαββάτου.

Κατά το δημοσίευμα με τις αφίσες στο χέρι ο Μαξ ενημέρωσε κατοίκους της Ίου για την εξαφάνιση του φίλου του ζητώντας πληροφορίες για την τύχη του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Άντριου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε έναν γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη.

Όταν έμαθε για το τραγικό τέλος του φίλου του, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο Δουβλίνο προκειμένου να βρεθεί μαζί με ανθρώπους που γνώριζαν τον Άντριου και να μοιραστεί μαζί τον πόνο τους αλλά δεν πρόλαβε καθώς κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι της Ίου όπου περίμενε το πλοίο για τον Πειραιά.