3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σοκαριστική κατάθεση της 12χρονης! Live sex show και βιασμοί σε σπίτια, αυτοκίνητα, οίκο ανοχής!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, που βίαζε και εξέδιδε ο προφυλακισμένος 53χρονοςς, προκύπτουν μέσα από την τέταρτη κατά σειρά και τελευταία μέχρι σήμερα, κατάθεση της μικρής στους ψυχολόγους του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, που αποκαλύπτει το protothema.gr.

Το κοριτσάκι αποκάλυψε ότι εκτός από τα αυτοκίνητα στο μετρό των Σεπολίων, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, «επισκεπτόταν» γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, όπου τη βίαζε ένας άνδρας που κυκλοφορούσε με τζιπ.

Επίσης, κάνει λόγο για live μεταδόσεις που έκανε σε άτομα που της υποδείκνυε ο 53χρονος με βασικό πελάτη έναν 60χρονο, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί, για επισκέψεις κατ’ εντολή του 53χρονου σε σπίτια ανδρών, ενώ αναφέρεται και σε έναν «παχουλό μεσήλικα», που κυκλοφορούσε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο οποίος την πίεζε να φεύγουν διήμερα μαζί.

Παράλληλα κάνει λόγο για έναν 55χρονο που κυκλοφορούσε με μια θηριώδη Mercedes, αναφέρει το όνομά του, λέγοντας πως κατάφερε να του ξεγλιστρήσει, γιατί συνεχώς της μιλούσε πολύ άσχημα, ενώ μιλάει για διευκολύνσεις που έκανε ο 53χρονος σε πελάτες, οι οποίοι πλήρωναν με δόσεις για να συνευρεθούν με τη 12χρονη.