ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για το φονικό στην Κρήτη: Ο συζυγοκτόνος την ζήλευε παθολογικά

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο όταν ένας άνδρας 54 ετών σκότωσε τη σύζυγό του με όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το φονικό έγινε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα όταν στην περιοχή της Αλικαρνασσού ένας 54χρονος άνδρας σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το ζευγάρι είχε επιστρέψει σπίτι του μετά από βραδινή κοινωνική έξοδο στην ταβέρνα ενός ξαδέρφου. Μαζί τους ήταν και το μόλις 4χρόνων παιδί τους! Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο 54χρονος να χάσει τον έλεγχο και στρέφοντας κυνηγετική καραμπίνα προς τη σύζυγό του να την πυροβολήσει εξ επαφής δυο φορές και να τη σκοτώσει.

«Ζήλευε παθολογικά»

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, ο 54χρονος ζήλευε παθολογικά την 33χρονη. Συνήθιζε να λέει ότι «έχει δίπλα του ένα μανεκέν» όμως η ζήλεια του, του θόλωνε το μυαλό. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες οι καβγάδες τους ήταν ομηρικοί και εκτός ορίων. Κάποιες φορές, αναφέρουν κάτοικοι, είχαν αναγκαστεί γείτονες να μπουν στη μέση για να αποτρέψουν τα χειρότερα στους τσακωμούς. Η 33χρονη πριν 2 χρόνια είχε φύγει και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα, μετά όμως επέστρεψε. Μάλιστα, κάτοικοι αναφέρουν ότι η 33χρονη είχε απευθυνθεί κάποια στιγμή στο παρελθόν και στην αστυνομία.