3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για τον διαμελισμένο! Αποδείξεις και σπρέι στη σακούλα με το κεφάλι! Ψάχνουν τα χέρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας και τεμαχισμού του άνδρα που αποκαλύφθηκε στα Χανιά, όταν εργαζόμενοι στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ, βρήκαν σε σακούλα ένα ανθρώπινο κρανίο.

Θύμα είναι 30χρονος από την Ινδία, σύμφωνα με το zarpanews.gr, και το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς εντός της σακούλας με το κεφάλι, βρέθηκαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την συγκεκριμένη περιοχή.

Οι εργαζόμενοι λίγες ώρες μετά το κεφάλι, βρήκαν τα πόδια, ενώ την Τετάρτη εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα. Ωστόσο, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα χέρια, γεγονός που δυσχεραίνει την ταυτοποίηση του νεκρού, καθώς δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην ινδική κοινότητα του Ρεθύμνου, η οποία αριθμεί περίπου 800 μέλη που απασχολούνται σε αγροτικό τομέα και σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος ενώ έχουν έρθει σε επαφή και με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν προσλάβει προσωπικό από τρίτες χώρες χωρίς όμως να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια εξαφάνιση.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

πηγή φωτογραφίας zarpanews.gr