slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στη δολοφονία της Αναστάζια! Καλούν ξανά για κατάθεση τον σύντροφο της!

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχάλ, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε πρώτος τις αρχές για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να πάρουν διευκρινίσεις για ορισμένα από τα μήνυματα στο κινητό της Αναστάζια, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Τη συσκευή της 27χρονης είχε εντοπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι.

Όπως διαπιστώθηκε, από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ενώ το εγκαταλελειμμένο σπίτι βρίσκεται σε μακρινή απόσταση, τόσο από το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες στο Τιγκάκι, όσο και από το δρόμο στον οποίο δήλωσε πως άφησε την κοπέλα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Αντιθέτως, το κινητό βρέθηκε σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το σπίτι του υπόπτου αλλοδαπού και 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης με τις Αρχές να πιστεύουν πως κάποιος το πέταξε εκεί.