3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στην αγνοούμενη της Κέρκυρας! Η γυναίκα που εμπιστευόταν σαν κόρη της!

Μία φίλη της αγνοούμενης γυναίκας από την Κέρκυρα, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αποκάλυψε μία νέα σημαντική πληροφορία, που πιθανόν να κρύβει και τη λύση του μυστηρίου.

Η φίλη της την είχε δει την Τετάρτη πριν χαθεί. Η ίδια γνώριζε πως η Μαρία είχε δανείσει κάπου χρήματα.

«Ήταν κάτι που την απασχολούσε. Για να δώσει χρήματα η Μαρία πρέπει να της είχαν πει ότι ήταν ανάγκη μεγάλη. Αλλά δεν είπε ούτε σε εμένα ούτε σε άλλους σε ποιόν είχε δανείσει και πόσα» σημείωσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής για την πώληση κτήματος από κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της Κόλλα, η μάρτυρας απάντησε: «Είχα πάει και το είχα δει το κτήμα για να το αγοράσω. Ζητούσε γύρω στα 14 – 15 χιλιάρικα. Ετοίμασε τα χαρτιά, αλλά μας είπε ότι χρώσταγε στο Δημόσιο και ήθελε να δώσω μπροστά γύρω στις 7 με 7,5 χιλιάδες για να ξεχρεώσει, έτσι είπε. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Δεν δέχθηκα και το άφησα. Επέμενε και μου είπε δώσε μου τα εσύ να ξεχρεώσω και μετά τα βρίσκουμε. Εγώ αρνήθηκα, αλλά φοβάμαι μήπως αυτά τα λεφτά τα είχε δώσει η Μαρία. Το λέω αυτό γιατί πριν χαθεί, είδα αυτό το πρόσωπο και μου είπε πως τώρα έχει έτοιμο το κτήμα για πώληση».

«Εμπιστευόταν μία γυναίκα που την γνώρισε το τελευταίο διάστημα. Της έλεγα να προσέχει αλλά δεν άκουγε τίποτα γι’ αυτήν. Την είχε σαν κόρη της. Πήγαιναν μαζί μέχρι και στην τράπεζα», πρόσθεσε μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ».