3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση με τον ιερέα που κατηγορείται για παιδεραστία! Τι υποστηρίζει η κόρη του!

Βέβαιη για την αθωότητα του ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης, εμφανίστηκε η κόρη του.

«Είναι άδικο να κατηγορείται ο πατέρας μου. Είναι αθώος!» είπε μιλώντας στον ΑΝΤΙ1 και θεωρεί πως πρόκειται για μία πλεκτάνη από τη μητέρα του κοριτσιού, προκειμένου να καλύψει τον παππού του παιδιού.

Τόνισε πως το κοριτσάκι είχε πολύ καλή σχέση με τον ιερέα, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε “μπαμπά”. “Πιστεύω απόλυτα ότι κάτι της έχει κάνει ο παππούς ή κάτι έχει βιώσει στο προηγούμενο σπίτι της”.

Η κόρη του ιερέα υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες από την μητέρα της 12χρονης.

«Είναι αθώος ο πατέρας μου και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα μου. Μεγάλωσε έξι παιδιά. Τα πέντε είναι κορίτσια. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος στα 57 του χρόνια να γύρισε και να έκανε αυτήν την πράξη από τη στιγμή που έχει μεγαλώσει τόσα κορίτσια. Πηγαίναμε φίλες στο σπίτι μας και να μην έχει δείξει κάτι».

Στο στούντιο ήταν και ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν είναι δεδομένη κακοποίηση της 12χρονης, καθώς απομένουν να γίνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα.

πηγή βίντεο newsit.gr