slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση του κυνηγού! Κρατείται ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα σωστικά συνεργεία, αποτελούμενα από περίπου 25 άτομα, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Τις έρευνες συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Τζόρνταν.

Για την Ελληνική Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία δήλωσε η οικογένειά του το απόγευμα της Παρασκευής. Την Πέμπτη ο αγνοούμενος ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει οδικώς στην περιοχή κοντά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της πόλης, που είναι αγροτικές, προκειμένου να κυνηγήσει. Μαζί του είχε και το κυνηγετικό του όπλο. Από εκείνη την ώρα δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Η μητέρα του ανησύχησε και δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Ο άνθρωπος που τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του λίγο έξω από την πόλη και είναι αυτός που τον είδε για τελευταία φορά έχει προσαχθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ