3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στο θρίλερ με το θάνατο της 14χρονης Ελένης! Δεν προκύπτουν εκδορές ή ηλεκτροπληξία!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Βόλου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η 14χρονη Ελένη, η οποία την περασμένη εβδομάδα έχασε τη «μάχη» για τη ζωή μετά από έξι μήνες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι γιατροί δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εκδορών στο πρόσωπο και τον λαιμό, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, ούτε και το γεγονός ότι υπέστη ηλεκτροπληξία, όπως υποστήριξαν οι συγγενείς της όταν τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο, ούτε και ιδιαίτερα ευρήματα στον εγκέφαλο, ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος προήλθε από ανακοπή καρδιάς, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσει η ιατροδικαστική έκθεση που αναμένει η Εισαγγελία, ώστε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό των γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο στις 4 Ιανουαρίου 2022, στις 3.45 τα ξημερώματα και οι συγγενείς της (η μητέρα και ο παππούς της) δήλωσαν ότι τη βρήκαν πεσμένη στην ντουζιέρα του σπιτιού της, ήταν μούσκεμα και όταν προσπάθησαν να τη σηκώσουν τους «χτύπησε» το ρεύμα.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr η ανήλικη φέρεται να είχε μελανιάσει από ανακοπή καρδιάς, όταν έφτασε στο Νοσοκομείο δεν είχε αναπνοή και σφυγμό, ενώ ήταν μελανιασμένη λόγω καρδιακής ανακοπής που υπέστη.

Κατά τη διάρκεια της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, το κορίτσι υπέστη βροχοσπασμό, οι γιατροί τη διασωλήνωσαν άμεσα και έγινε διακομιδή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση των γιατρών του Νοσοκομείου, δεν γίνεται καμία αναφορά σε άλλα σημάδια (εκδορές ή μελανιές) στο πρόσωπο και τον λαιμό, ούτε και για χτύπημα στο κεφάλι, που ισχυρίζονται οι συγγενείς ότι προκλήθηκε από την πτώση του κοριτσιού στην ντουζιέρα.