ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα της Χαλκίδας: «Την παραμονή του φόνου ο άντρας της 39χρονης την έδιωξε από το σπίτι – Είχε μαυρισμένα μάτια από το ξύλο»

«Ψέματα» χαρακτηρίζει τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της, η 39χρονη γυναίκα, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο στην Χαλκίδα, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, μιλώντας μάλιστα και για το σημείο, όπου θύτης και θύμα (σύμφωνα με τα λεγόμενά της) είχαν συνευρεθεί ερωτικά πριν κάποια χρόνια.

“Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα”, κατέθεσε χαρακτηριστικά η 39χρονη: “Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Είχε συμβεί κάτι πριν 15 χρόνια που πυροδότησε μια απίστευτη φημολογία. Δεχόμουν αφόρητες πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια”.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι της κατάθεσής, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, υποστήριξε στην εκπομπή του Mega “Ακόμα δεν είδες τίποτα” πως όλα όσα ισχυρίζεται η 39χρονη στην κατάθεσή της είναι ψέματα.

“Οι σχέσεις διαταράχτηκαν όταν ο Σάκης (σ.σ.: το θύμα) επικοινώνησε με τον φίλο του, ενημερώνοντάς τον ότι η εμμονική σύζυγός του, τον παρενοχλεί πλέον πάρα πολύ έντονα. Τότε απευθύνθηκε σε μένα ζητώντας τη βοήθειά μου. Ζητώντας ακόμη και να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα”.

“Προσπαθεί να τον δολοφονήσει για δεύτερη φορά”
Σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, με την κατάθεσή της η 39χρονη επιχειρεί να “δολοφονήσει” ξανά τον 43χρονο, αυτή τη φορά ηθικά, όπως τονίζει ο ίδιος: “Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Αυτό είναι αδιανόητο, είναι ντροπή να το σκεφτεί κανείς. Πρόκειται για μία εμμονική, πανέξυπνη γυναίκα, μία γυναίκα με τετράγωνη λογική”, είπε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το τι προηγήθηκε της δολοφονίας του 43χρονης: “Η αιτία του κακού έγινε γνωστή από τους γονείς της δράστιδος, το οποίο σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες το παραδέχεται στην ομολογία της. Όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, εκεί ψυχράνθηκε μαζί του, εκεί όμως ξεκίνησε και το μαρτύριο για τη δράστιδα, γιατί όπως προκύπτει από τους ίδιους τους γονείς της, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα από το ξύλο”.

Τόνισε στη συνέχεια μάλιστα πώς “αυτό το δράμα συνεχίστηκε μέχρι και την παραμονή της σφαγής. Την παραμονή της σφαγής το ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της, τα οποία ήταν δώρο του γάμου της και πήγε με αυτά και τον έσφαξε”.