ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι! Το θρίλερ με το κινητό!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία του 41χρονου αποθηκάριου στο Περιστέρι, ο οποίος δέχθηκε 29 μαχαιριές, μέσα στο διαμέρισμα του στην οδό Κύπρου, στις 2 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να ακολουθούν το ίδιο σενάριο, στο οποίο από την πρώτη στιγμή είχαν καταλήξει, δηλαδή ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς το θύμα έφερε τουλάχιστον 29 μαχαιριές. Δηλαδή ο δράστης συνέχιζε να μαχαιρώνει το θύμα, ενώ ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, για το συγκεκριμένο έγκλημα, οι αστυνομικοί και οι ειδικοί των εργαστηρίων που εξερεύνησαν το διαμέρισμα στην οδό Κύπρου, εντόπισαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία όμως ανήκουν στον ίδιο, αλλά και την μητέρα του που συχνά τον επισκεπτόταν.

Επίσης από την ενδελεχή εξερεύνηση του διαμερίσματος, όπου και διεπράχθη το έγκλημα, διαπιστώθηκε πως ο δράστης φορούσε γάντια.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να διέπραξε γυναίκα, καθώς το βάθος των τραυμάτων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του άτυχου άνδρα δεν έχουν μεγάλο βάθος. Αυτό οδηγεί ευθαρσώς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άτομο με περιορισμένη μυϊκή δύναμη.

Ο δολοφόνος αφαίρεσε από το σπίτι μόνο το πορτοφόλι, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο μάλιστα δεν ήταν μεγάλης χρηματικής αξίας.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πιθανώς η κλοπή του κινητού να αποτελεί μια κίνηση απόκρυψης ιχνών του δολοφόνου, καθώς μπορεί να υπήρχαν σε αυτό αποθηκευμένες φωτογραφίες, μηνύματα, ή τηλεφωνικές επαφές που θα οδηγούσαν απευθείας στον δολοφόνο του άτυχου άνδρα.

Πηγή: newsit.gr