3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον κτηνοτρόφο! Έπαιρνε όλα τα λεφτά της γυναίκας! Τον φοβόταν και τον ηχογραφούσε!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για το διπλό φονικό στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, με τους συγγενείς του 31χρονου θύματος να αναφέρουν πόσο πολύ φοβόταν.

Συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης, σύμφωνα με το Star, λένε πως η γυναίκα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο στις συναντήσεις τους. Μάλιστα, η αστυνομία έχει πάρει το κινητό της και εάν η 31χρονη κατέγραφε και στη μοιραία συνάντησή τους στο μαντρί, τότε θα υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος κτηνοτρόφος ήταν χρεωμένος ενώ όπως λένε όσοι ήξεραν το ζευγάρι, ζούσε κυρίως με τα χρήματα που έβγαζε η κοπέλα. Πριν από τρεις μήνες, όπως μετέδωσε ο Alpha, διαπίστωσε- αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και αφού είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της- πως δεν έχει άλλα χρήματα καθώς ό,τι οικονομίες είχε, είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Του είχε δανείσει 15.000 ευρώ.