ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες από γυναίκες που έπεσαν θύματα του δολοφόνου της βιολόγου! Πώς γλίτωσαν!

Γυναίκες που έζησαν τον τρόμο στα Χανιά, αναγνωρίζουν το λευκό αυτοκίνητο, με το οποίο τους επιτέθηκε ο δράστης.

Είναι οι γυναίκες, που όπως καταγγέλλουν, έπεσαν και εκείνες θύματος του 27χρονου δολοφόνου αλλά στάθηκαν πιο τυχερές από την Suzanne Eaton και κατάφεραν να ξεφύγουν.

Όπως δημοσιεύει η RealNews, μετά την δημοσιοποίηση του φρικτού θανάτου της άτυχης βιολόγου, πριν από ένα μήνα, άρχισαν να γίνονται η μία μετά την άλλη, καταγγελίες γυναικών.

Εκτός από τη δολοφονία της βιολόγου, ο 27χρονος έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι έχει «πειράξει και άλλες κοπέλες, τις οποίες χτυπούσε με το αυτοκίνητο», με την αστυνομία να έχει στοιχεία τουλάχιστον για τρεις παρόμοιες υποθέσεις.

Πρόκειται για μια 27χρονη Λιθουανή που δέχθηκε επίθεση το 2018, μία γυναίκα από την Πολωνία πριν από τρεις μήνες αλλά και μία συντοπίτισσα του 27χρονου, με την οικογένειά του να την παρακαλάει να μην κάνει καταγγελία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά τη σύλληψη και την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου -μεταξύ των οποίων και φωτογραφίας με το αυτοκίνητό του- στο φάκελό του στην ασφάλεια Χανίων, έχουν προστεθεί ακόμη τέσσερις επιθέσεις σε γυναίκες, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε επτά, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της βιολόγου.

Οι μαρτυρίες των τεσσάρων αυτών γυναικών, στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου, με το οποίο ο δράστης τους είχε επιτεθεί.

Όλες τον απέφυγαν την τελευταία στιγμή…