ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες για τον 22χρονο από τη Νέα Σμύρνη! Βαρύτατη ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού

Νέες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για δύο βιασμούς βαραίνουν πλέον τον 22χρονο νεαρό από τη Νέα Σμύρνη που είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση μίας 25χρονης.

Ειδικότερα, σε βάρος του νεαρού, που ήδη κατηγορείται για πλημμέλημα μετά την παρενόχληση της 25χρονης καθώς και άλλων τριών γυναικών και αναμένει τη δίκη του από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο, η εισαγγελία απήγγειλε και νέες βαρύτατες κατηγορίες που αυτή τη φορά είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που διενεργήθηκε ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 22χρονο για δυο απόπειρες βιασμού (κακουργήματα), οι οποίες σχετίζονται με δυο επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες που ο νεαρός φέρεται να διέπραξε. Ακόμη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, (πλημμέλημα) που αφορά σε σεξουαλικές επιθέσεις κατά ακόμη δυο γυναικών.

Οι δυο απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν η πρώτη στις 6 Αυγούστου του 2020 και η άλλη στις 3 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Θύματα των επιθέσεων αυτών που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, είναι δυο γυναίκας, ηλικίας 28 και 19 ετών. Και οι δυο κοπέλες είχαν προχωρήσει τότε σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών και οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών. Τελικά η προσωποποίηση έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.
Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η σεξουαλική επίθεση που στοιχειοθέτησε το συγκεκριμένα αδίκημα τελέστηκε, κατά πληροφορίες, από τον κατηγορούμενο σε βάρος μιας γυναίκας 28 ετών. Το αδίκημα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας έλαβε χώρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες του θύματος το Σεπτέμβριο του 2020, στη Νέα Σμύρνη.
Ο 22χρονος κλήθηκε για παροχή εξηγήσεων από την εισαγγελία και με το σχετικό υπόμνημα που κατέθεσε φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες αμφισβητώντας τις εις βάρος του καταγγελίες από τα θύματα.
Όπως φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος οι περιγραφές των γυναικών για το δράστη που τους επιτέθηκε δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Τέλος, κατηγορούμενος φέρεται να κάνει αναφορά στο υπόμνημά του σε κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα, καστανόξανθου, ο οποίος ήταν μάλλον αλλοδαπός.