3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες μαρτυρίες στο θρίλερ με τον ρεμπέτη της Αριστοτέλους! «Μου είπε ότι τον κυνηγούν να τον σκοτώσουν» 

Το παρασκήνιο και οι νέες μαρτυρίες ανάβουν απόψε το φως στο θρίλερ του ρεμπέτη της Αριστοτέλους. Τι λέει ο τελευταίος μάρτυρας που είδε τον αγνοούμενο πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί;

Ποιοι ήθελαν να εξαφανίσουν τον Πέρη Τσιάπανο και γιατί;

Μυστήριο με πρόσωπο – κλειδί που φέρεται να τον αναζητούσε. Τι καταγγέλλει η αδερφή του για τις αστυνομικές Αρχές και τα απανωτά λάθη που δυσκολεύουν τις έρευνες.

Μάρτυρας που λέει ότι είδε τον Περικλή Τσιάπανο, μιλά στο «Τούνελ».

«Ο άνθρωπος μπήκε από την καγκελόπορτα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας. Γύρισα απότομα, μου χαμογέλασε, μου έκλεισε το μάτι και με ρώτησε τι κάνω. Μου είπε ότι μένει στην πολυκατοικία. Όταν επέμεινα για το ποιος είναι μου είπε ‘φίλε θα γίνει απόπειρα ανθρωποκτονίας, κυνηγάνε να με σκοτώσουν’. Τον ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια να πάρω κάποιον τηλέφωνο, κάποιον δικό του, μου απάντησε ένα ‘όχι’ και φεύγει με ήρεμες κινήσεις. Με ρωτούσε αν με έστειλε ο Βασιλείου. Δυο τρεις φορές μου ανέφερε αυτό το όνομα».

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, την επόμενη μέρα άνοιξε το Facebook και είδε κοινοποίηση της εξαφάνισης του Περικλή Τσιάπανου, του ρεμπέτη.

«Πήρα τηλέφωνο στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, τους είπα τι έχει γίνει και μετά από έναν, ενάμιση μήνα με πήρε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις τηλεφωνικά στην αρχή, τους είπα την ιστορία και μετά με κάλεσαν να κάνω γραπτώς την κατάθεση. Δε μου έδωσε καμία εντύπωση ότι μπορεί να μένει κάπου έξω και να ταλαιπωρείται αυτός ο άνθρωπος».

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»