ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την 27χρονη για το 10ήμερο εφιάλτη στα χέρια των απαγωγέων

apagogi

Στις λεπτομέρειες που ανασύρει σταδιακά από τη μνήμη της η 27χρονη φοιτήτρια για την δεκαήμερη ομηρεία της αναζητούν οι αστυνομικές αρχές την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στους απαγωγείς.

Από τις μέχρι τώρα περιγραφές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η 27χρονη κρατούνταν σε ισόγεια μονοκατοικία, ενώ ελέγχεται υλικό από κάμερες κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με Τα Νέα.

Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη εάν το κρησφύγετο είχε σκαλοπάτια ή αυλόπορτα. Συχνά οι απαγωγείς έδιναν στην νεαρή φοιτήτρια έτοιμο φαγητό, ενώ η τουαλέτα βρισκόταν σε κοντινό σημείο από τον χώρο κράτησης.

Στην ομάδα κρούσης της απαγωγής μετείχαν τέσσερα άτομα, ενώ κατά τη διάρκεια της ομηρείας της την κρατούσαν τρεις. Ο τέταρτος δεν αποκλείεται να ήταν αυτός που επικοινωνούσε με την οικογένεια.

27χρονη

Το ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ. στρέφεται στις περιγραφές της κοπέλας για το δρομολόγιο της απαγωγής προς και από το κρησφύγετο, ό,τι κατάφερε να διακρίνει στο βαν με το οποίο την μετέφεραν και τον χώρο όπου την κρατούσαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες είχαν καλύψει τα μάτια του θύματος.

Οι ερωτήσεις της Αστυνομίας επικεντρώνονται στους ήχους που μπορεί να άκουσε η 27χρονη κατά την ομηρεία της και πιθανόν να βοηθήσουν να εντοπιστεί η περιοχή όπου κρατήθηκε.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται το υλικό που συγκεντρώνουν από τις κάμερεςκυκλοφορίας στο τετράγωνο της Κυψέλης, όπου έγινε η απαγωγή, αλλά και από την περιοχή που παραδόθηκαν τα λύτρα και απελευθέρωσαν την 27χρονη. Η Aστυνομία δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο των απαγωγέων να πέρασε από τα διόδια της Αττικής Οδού.