ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στην Κυπαρισσία

Δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η 70χρονη από τη Γερμανία που νοσηλευόταν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, μετά τον πυροβολισμό της από το σύζυγό της, μέσα στο σπίτι της στο Στασιό Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με το elefthariaonline.gr, η γυναίκα νοσηλευόταν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Νεκρός είχε βρεθεί στο σπίτι ο 78χρονος σύζυγός της. Ο άνδρας αρχικά έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του πυροβολώντας τη στο κεφάλι μέσα σ’ ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, και στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Οι αστυνομικές Αρχές που ερεύνησαν τον τόπο του φονικού αποκλείουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να έπεσε θύμα κακοποιών με στόχο τη ληστεία, αφού στο σπίτι δεν υπάρχουν ευρήματα ή σημάδια διάρρηξης.
Παράλληλα βρέθηκαν άθικτα χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές. Όπως όλα δείχνουν, ο άνδρας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια, θεωρώντας ότι αυτή είναι νεκρή, βγήκε από το σπίτι τους και αυτοπυροβολήθηκε στο θώρακα.
Το σπίτι του ζευγαριού, το οποίο είχαν αγοράσει πριν από χρόνια και διέμεναν σε αυτό αρκετούς μήνες κάθε έτος, πλην του τόπου μόνιμης διαμονής τους στη Γερμανία, βρίσκεται έξω από τον οικισμό της Κοινότητας Στασιού, στην περιοχή με το τοπωνύμιου «Μπουντρούχα».
Ο γείτονας που εντόπισε αιμόφυρτο τον 78χρονο ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές ότι στις 06.00 το πρωί, άκουσε κάτι σαν δυνατούς κρότους ή πυροβολισμούς, αλλά το μυαλό του δεν πήγε στο κακό, ούτε μπορούσε να φανταστεί πως θα είχε συμβεί τέτοιο φονικό στο διπλανό σπίτι.