ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός αστυνομικός την ώρα διαδικτυακής συζήτησης!

Τραγωδία στο Αίγιο, όπου ένας 41χρονος αστυνομικός, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, ενώ έπαιρνε μέρος σε διαδικτυακή συζήτηση.

Ο 41χρονος αστυνομικός αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία την ώρα που έπαιρνε μέρος σε διαδικτυακή συζήτηση και ένας από τους συνομιλητές του έσπευσε στο σπίτι του και καθώς δεν έλαβε ανταπόκριση με γνώση ότι διέμενε μόνος του, ενημέρωσε τις Αρχές.

Αστυνομικοί από το ΑΤ Παγκρατίου, έφτασαν στο διαμέρισμα του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ και εντόπισαν νεκρό το συνάδελφό τους. Από τον έλεγχο στο φάκελο του Αρχιφύλακα, προέκυψε ότι τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Κοιμητηρίου Αιγίου.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αναφέρεται μεταξύ άλλων πως: «ο Σπύρος υπηρέτησε επί σειρά ετών το συνδικαλιστικό κίνημα, αφού από το έτος 2013 εκλεγόταν ανελλιπώς ως αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α., έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων για τη διαρκή, αγόγγυστη και ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά του στον κοινό αγώνα.

Κυρίως όμως υπήρξε μάχιμος αστυνομικός του πεζοδρομίου, υπηρετώντας με ζήλο επί 20 έτη στις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης. Με βαθύ πόνο αποχαιρετούμε τον καλό συνάδελφό μας και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Ένωσής μας, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του».