3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός διαρρήκτης στους Αμπελόκηπους – Σκοτώθηκε προσπαθώντας να διαφύγει

Τραγικό τέλος είχε για έναν Γεωργιανό η προσπάθειά του να διαρρήξει, μαζί με δύο συνεργούς, ένα σπίτι στους Αμπελόκηπους.

Οι τρεις διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλλουν σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους με σκοπό να κλέψουν όμως τους αντιλήφθησαν οι γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα αρχίζουν να φωνάζουν , επιχειρώντας να τους διώξουν.

Οι διαρρήκτες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν σπάνε το τζάμι της κεντρικής θύρας, με αποτέλεσμα ένας από τους τρεις να τραυματιστεί σοβαρά από τα γυαλιά.
Επί τόπου έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο ξεκίνησε εκτεταμένες αναζητήσεις στα γύρω στενά, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο δράστες και να τους συλλαμβάνουν.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας ήταν τραυματισμένος ο τρίτος διαρρήκτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.
Οι συλληφθέντες δύο δράστες αναγνωρίστηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Τόσο ο νεκρός, όσο και οι δύο συλληφθέντες είναι Γεωργιανοί.