ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός στην Άνδρο βρέθηκε ο νεαρός από τη Νέα Φιλαδέλφεια που εξαφανίστηκε πριν από 17 μήνες

Τραγικός είναι ο επίλογος που γράφηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του Λαέρτη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από 17 μήνες, από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεαρός άνδρας όπως επιβεβαίωσε ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή στην Άνδρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή μία ημέρα έπειτα από την εξαφάνισή του Λαέρτη ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς τη Μύκονο έπεσε στη θάλασσα, γεγονός που είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας του πλοίου.

Ο άνδρας αυτός ήταν αγνώστων στοιχείων και δεν τον αναζήτησε ποτέ κανείς. Όπως προέκυψε από τα ρούχα που φορούσε, αλλά και από μαρτυρίες επιβατών, ο άνδρας αυτός ήταν ο Λαέρτης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μόλις προηγούμενο βράδυ, ο 30χρονος είχε βγει έξω με έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να τον πάει στο σπίτι του, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Την επομένη φέρεται πως πήρε το πλοίο για Μύκονο χωρίς να έχει πει σε κάποιον από το στενό του περιβάλλον πως θα ταξίδευε.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρχικά δεν υπήρξε σύνδεση με τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα, αφού κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδιά του.

Οι έρευνες τον Αρχών μετά την επιβεβαίωση πως ο νεκρός είναι ο Λαέρτης συνεχίζονται και εστιάζουν στο πού πέρασε τη νύχτα ο Λαέρτης, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα.