ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο μήνυμα των Anonymous στην Τράπεζα της Ελλάδος: Να μας φοβάστε!

Ένας ιδιότυπος διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσα στους Anonymous Greece και την Τράπεζα της Ελλάδος είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Ξεκίνησε με την «ανακοίνωση» των χάκερς ότι διέρρευσαν έγγραφα της ΤτΕ, συνεχίστηκε με την απάντηση της κεντρικής Τράπεζας. Και η συνέχεια δίνεται σήμερα (27.09.2017).

 

 

 

Στους Anonymous δεν άρεσε καθόλου η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας. Σύμφωνα με αυτή, η «απειλή» τους περί διαρροής εγγράφων ήταν «κενό γράμμα». Και αποφάσισαν, το πρωί της Τετάρτης (27.09.2017) να απαντήσουν με νέα ανάρτηση στο Facebook.

Σε αυτή, οι Anonymous διαμηνύουν στην Τράπεζα της Ελλάδας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης και ότι παρακολουθείται. Πως διαψεύδει γιατί… δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. «Να μας φοβάστε» αναφέρουν οι Anonymous.

Το νέο μήνυμα των Anonymous

«Πρός Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε!».