3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σοκ: 50χρονος στα Τρίκαλα ασελγούσε στην 7χρονη ανιψιά του!

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και μάλιστα από στενό συγγενή σοκάρει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων. Ένας 50χρονος ικανοποιούσε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του στην 7χρονη ανιψιά του, η οποία βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε.

Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης, έπεσε έτσι βαρύς για τον διεστραμμένο άνδρα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, για απόπειρες αποπλάνησης ανήλικης, κατάχρηση ανηλίκων κοριτσιών, όπως και για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε έτσι τον 50χρονο Αλβανό υπήκοο, για όσα αδιανόητα έκανε στις δύο ανήλικες ανιψιές του, σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του πρώτου κοριτσιού, μιας 6χρονης, «αποπειράθηκε να προχωρήσει σε γενετήσιες χειρονομίες», ενώ μια φορά προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της με το αυτοκίνητό του, ωστόσο την οδήγησε σε ένα χωράφι και προσπάθησε να τη φιλήσει.
Η 6χρονη αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και ο 50χρονος παραιτήθηκε της προσπάθειας.
Όταν είπε στη γιαγιά της τι συνέβη, τότε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος ασελγούσε συστηματικά σε ένα ακόμη κορίτσι από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον.
Επί τέσσερα μάλιστα χρόνια, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, βίαζε τη δεύτερη ανιψιά του από 7 χρονών, σε αποθήκες και χωράφια.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, όπως και η άλλη, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν οι ανήλικες στα χέρια του 50χρονου, προκαλώντας οργή.

Από την πλευρά του, με σοκαριστική ψυχραιμία, ο κατηγορούμενος, έχοντας ομολογήσει τις πράξεις του σε βάρος της 7χρονης, αρνήθηκε την κατηγορία σε βάρος της 6χρονης, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη» όταν η Πρόεδρος του Δικαστηρίου τον ρώτησε: «ένας πατέρας με 4 κορίτσια, πώς μπορέσατε να το κάνετε αυτό;».
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας τον κήρυξε τελικά ένοχο για τρεις κατηγορίες επιβάλλοντας συνολική κάθειρξη 28 ετών και χρηματική ποινή 36.000, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να επιστρέψει στις Φυλακές.