ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο από  τους ληστές των σούπερ-μάρκετ στα νότια προάστια

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την δράση των επικίνδυνων κακοποιών που πραγματοποίησαν δύο ληστείες σε Γλυφάδα και λεωφόρο Αμφιθέας φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Με τα όπλα στα χέρια, απειλώντας πελάτες και εργαζομένους, δρούσε η σπείρα των άκρως επικίνδυνων ληστών που είχε ως ορμητήριο της Πολυτεχνειούπολη.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει πως οι τέσσερις κακοποιοί λειτουργούσαν σαν μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα χωρίς να χάνει ούτε δευτερόλεπτο. Μάλιστα, δεν δίσταζαν να τραυματίσουν τα θύματα τους εάν εκείνα προσπαθούσαν να αντισταθούν.

Η ένοπλη ληστεία που οι τέσσερις κακοποιοί πραγματοποίησαν στο σουπερμάρκετ της Γλυφάδας έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και αποτυπώνει τον επαγγελματισμό τους.

Αρχικά, στο κατάστημα εισβάλλει ένας ληστής με λευκό κράνος και οπλίζει το πιστόλι μπροστά τους ανυποψίαστους πολίτες.

Δευτερόλεπτα μετά δυο ακόμη συνεργοί του μπαίνουν από το ίδιο σημείο.

Το άτομο με το όπλο στο χέρι φαίνεται να δίνει εντολές στους υπόλοιπους οι οποίοι αρχίζουν να αδειάζουν τα ταμεία.

Η σπείρα χρειάζεται μόλις 82 δευτερόλεπτα για να κάνει την ληστεία. Και ο τέταρτος κακοποιός μπαίνει στο σουπερμάρκετ και δίνει εντολή σε έναν συνεργό του να πάει και στα αλλά ταμεία για να αρπάξει τις εισπράξεις.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι δράστες παίρνουν τις ταμειακές μηχανές αδειάζοντας τα χρήματα σε μια τσάντα. Σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό έχουν πραγματοποιήσει μια ακόμη ένοπλη ληστεία.

Από την ασφάλεια βορειανατολικής Αττικής είχε δημιουργηθεί ειδική ομάδα για τον εντοπισμό της ομάδας των σκληρών κακοποιών. Όπως διαπίστωσαν έκλεβαν μοτοσικλέτες ενώ στις συνέχεια της έβαφαν λευκές ώστε να μοιάζουν με τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Από την αστυνομία έχει συλληφθεί ένα άτομο το οποίο και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα ενώ έχουν τακτοποιηθεί δυο ακόμη συνεργοί του.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA