3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής! Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στο Μενίδι που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος αναλύει ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, σύμβουλος οδικής ασφάλειας.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1

Για τον θάνατο του παιδιού του στο τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής μίλησε ο πατέρας του 19χρονου.

«Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο» είπε, συγκλονίζοντας, ο πατέρας του άτυχου παιδιού.

«Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ…τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, τώρα σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20» είπε ο πατέρας του 19χρονου.

Ξεκαθάρισε επίσης πως θα κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή. «Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε παράλληλα ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του τραγουδιστή μετά το συγκλονιστικό τροχαίο.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1