3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των ληστών στα Γλυκά Νερά! Οι ίδιοι λήστεψαν και τον εκπαιδευτή του;

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας για το σκούρο αυτοκίνητο, που κινήθηκε ύποπτα στην περιοχή της ληστείας στα Γλυκά Νερά, πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο οδηγός του σκούρου αυτοκινήτου αποφεύγει την Αττική Οδό με τις κάμερες ασφαλείας και απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

Δείτε το βίντεο

Στην εκπομπή, μίλησε ο πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν ο οποίος μαζί με τι σύζυγό του, είχαν πέσει θύματα ληστείας-καρμπόν στη μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί, ήταν παρόμοιος με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. Σοκαρισμένοι οι δύο φίλοι και πιλότοι, διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Ήταν γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές.

Ο εκπαιδευτής δεν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μπάμπης, σύζυγος της Καρολάιν, δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Δείτε όσα είπε