ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο, που σοκάρει, από το τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας

Ούτε σε ταινία δεν έχουμε δει τέτοια τραγωδία σαν αυτήν που έζησε χθες ο πατέρας που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται μπροστά στα μάτια του, μην μπορώντας να κάνει τίποτα.

Η τραγωδία γράφτηκε γύρω στις 16:00, το απόγευμα της Κυριακής, όταν ένας άνδρας σταμάτησε σε πάρκινγκ στο 83ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας για να πάει στην τουαλέτα.

Στο αυτοκίνητο είχε αφήσει τη γυναίκα του, που πληροφορίες την θέλουν να ήταν έγκυος, μαζί με τον ούτε τριών ετών γιο τους.  Η οικογένεια ταξίδευε προς την Πτολεμαΐδα, από όπου κατάγονταν.

Εκείνη τη στιγμή, μία Πόρσε που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εκτός ελέγχου, χτύπησε το σταθμευμένο όχημα της οικογένειας, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες και τα δύο οχήματα.

Ο πατέρας βγήκε πανικόβλητος από την τουαλέτα και έβλεπε το φλεγόμενο και διαλυμένο όχημα, μην μπορώντας να κάνει τίποτα για να βοηθήσει τη γυναίκα και το παιδί του.

Σήμερα, ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Έχει τραβηχτεί από το αντίθετο ρεύμα και δείχνει τις τραγικές στιγμές του τροχαίου, με τον πατέρα να βγαίνει από την τουαλέτα και να βλέπει σοκαρισμένος την οικογένειά του (γυναίκα και παιδί) να χάνεται.