slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Το πρώτο «ντου» και οι συλλήψεις!

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star, καταγράφεται η στιγμή που Κροάτες και Έλληνες συμπλέκονται και φαίνεται για πρώτη φορά πώς ξεκίνησε η φονική σύγκρουση.

Οι μαυροντυμένοι έχουν συγκεντρωθεί κρατώντας στειλιάρια, σίδερα, μαχαίρια και φωνάζουν. Τα κραδαίνουν και η έφοδος ξεκινά. Ακούγονται εκρήξεις, ενώ σε κάποια στιγμή, εκσφενδονίστηκε μια φωτοβολίδα σε ευθεία βολή.

Πώς έγιναν τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι μαυροντυμένοι χούλιγκαν διακρίνονται ανάμεσα σε κόκκινες και πράσινες λάμψεις από τα καπνογόνα και τις μολότοφ ενώ το διπλανό δασάκι αρπάζει φωτιά. Οι κάτοικοι της περιοχής τρομοκρατημένοι, ενώ τα σκυλιά γαβγίζουν ασταμάτητα από τον θόρυβο.

Επεισόδια με Κροάτες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η στιγμή των συλλήψεων ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο

Μετά τα επεισόδια, οι Κροάτες έφυγαν προς τα Πατήσια. Οι χούλιγκαν κατάλαβαν ότι οι άνδρες της Ομάδας Δράσης τους εντόπισαν και τρέχουν για να ξεφύγουν. Μπήκαν σε παρακείμενο στενό και προσπάθησαν να κρυφτούν στη γωνιά μιας πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί, όμως, έφτασαν στο σημείο και τους συνέλαβαν, όπως δημοσιεύει το Star.

Νέα Φιλαδέλφεια: Η σύλληψη των κατηγορούμενων

Να σημειωθεί πως η οδός Ανθέως απέχει περίπου ενάμιση χιλιόμετρο με τα πόδια από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου έγινε η συμπλοκή. Οι χούλιγκαν, αν και κυκλοφορούσαν όλοι μαζί, είχαν προλάβει να πετάξουν τα καδρόνια, τα σίδερα και τα μαχαίρια, ώστε να μην βρεθούν πάνω τους ενοχοποιητικά στοιχεία.