slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο  του «Δράκου των Εξαρχείων»! Τέσσερις οι επιθέσεις!

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται.

Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ.

Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Για καλή της τύχη συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να κυνηγά τον δράστη, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «Δράκου» στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει 3 καταγγελίες με τα ίδια χαρακτηριστικά, που αποδίδονται στο ίδιο πρόσωπο. Η πρώτη στις 18 Νοεμβρίου στις 14:30 το μεσημέρι. Με θύμα ένα 13χρονο κορίτσι, που δέχτηκε επίθεση στις σκάλες του γυμναστηρίου που βρισκόταν. Ακολούθησε η πισώπλατη επίθεση στην 29χρονη που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και 10 λεπτά αργότερα ακόμα μία σε 27χρονη γυναίκα και πάλι σε δρόμο των Εξαρχείων.

Ο δράστης περιγράφεται στα social media ως ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Kινείται στην περιοχή των Εξαρχείων και βάζει στο στόχαστρο ανυποψίαστες γυναίκες και κορίτσια.