Σοκαριστικό ντοκουμέντο αποτυπώνει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε υπάλληλος πρατηρίου στους Αγίους Αναργύρους όταν δύο άντρες εισέβαλαν οπλισμένοι προκειμένου να ληστέψουν τις εισπράξεις.
Οι δράστες φορώντας κουκούλες και μάσκες τύπου full face ώστε να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πιάνουν τον υπάλληλο και τον οδηγούν στο γραφείο του πρατηρίου όπου αυτός σοκαρισμένος τους δείχνει το ντουλάπι που φυλάει κάποιες από τις εισπράξεις. «Έλα έλα το ταμείο» ακούγεται να λέει ένας εκ των δραστών.
Ωστόσο, οι δύο κακοποιοί φαίνεται πως δυσανασχετούν καθώς στο συγκεκριμένο ντουλάπι φυλάσσονται τα κέρματα. Τότε – όπως φαίνεται και στο ντοκουμέντο – ο ένας εκ των δραστών δεν διστάζει να του κολλήσει το όπλο στο κεφάλι προκειμένου να τον εξαναγκάσει να τους δώσει όλα τα χρήματα.


